作為一個忠實既榴槤狂,我真係太天真喇,不過有D野唔試過或者聽過人講真係唔會知,所以睇左廣告既我又被騙喇,個廣告話呢間有賣榴槤奶蓋既茶,又話多榴槤,榴槤控必飲咁樣,滿心歡喜既我直衝過黎飲,諗住係旺角開得店既,起碼有歇腳亭、天仁既質素啦,點知我真心失望lor。一杯要35蚊既榴槤奶蓋茶聽落不錯,我仲特登好興奮咁加左12蚊要埋個特濃榴槤,去到47蚊一杯,我心諗起碼去到喜茶級數掛,點知,我得到既係一杯勁稀既榴槤奶蓋外加一杯冇咩味既茶,真心唔知想點,係有幾粒榴槤碎,我也是醉了,但係一DD都唔好飲,我俾盡杯野真係最多賣20蚊,唔明點解會夠膽賣咁貴,又唔好飲,呢個價錢真心夠我買舊榴槤食喇! 希望之後可以改善下啦,最起碼要對得起特濃呢兩個字啦!