2022-05-13
話說依間係元朗數一數二出名的冷麵,趁住happy Friday 又嚟幫襯多次一排無嚟,又多左勁多新嘢食,唔小心又叫左勁多嘢食,番到去個份量多到有d嚇親😂太大太多,一盒,我估2個人食都會好飽,適合gathering一如既往,盒蟹籽冷麵多到個盒爆哂,勁大盒,2個大人食都會飽,真係好抵食,佢雖然叫小辣但係好有感覺,雖然好辣但係又忍唔住一啖一啖食落去蟹子沙律,大盒到😂😂😂勁多青瓜,加埋蟹籽,螺邊粟米,好食又清新,夏天食正!本身諗住好耐無食撈麵,叫細細包,點知價錢勁平倒出嚟又一大碗😂😂😂個人認為依間打卡正,夠多份量,又有細個食既味道,不過好似我咁唔係太食得辣嚟講,一路食一路飲奶啦,正!最推薦其他蟹籽冷麵同沙律,雞軟骨,好食!3個人食依個份量都會勁飽😂😂夏天食e d,爽呀