餐厅: 上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

上海婆婆呢間餐廳而家越開越多,但係尖沙咀呢間分店嘅位置就非常方便,喺正尖沙咀嘅核心地區,呢個已經係其中一個吸引到你去食嘅地方。而小編其實係呢間分店都食過幾次,不過我決定今次一定要寫一寫呢個食評去讚一讚,同埋同大家去分享。👍🏿👍🏿文字就唔講咁多啦不如大家睇吓相啦!呢個擔擔麵唔會太辣,湯亦唔太傑👍🏿食完都唔會因為太重花生或太重味而覺得膩。香辣的宮保雞丁,送飯一流👍🏿清清地嘅津白,可以同重味的菜式平衡一下。冇得頂!必食的小籠包,來多十隻都仲得!呢個生煎包就比較普通少少,上枱時有少少凍,但係味道都唔錯嘅。

香辣的宮保雞丁,送飯一流👍🏿
清清地嘅津白,可以同重味的菜式平衡一下。
冇得頂!必食的小籠包,來多十隻都仲得!