2022-05-14 144 浏览
下午茶時間食午餐大概兩舊水嘆到正宗越南菜,性價比係高啦!🥰🥰🥰👍🏼👍🏼👍🏼睇左幾錢有個概念再睇下食物質數😁😁😁酸辣海鮮湯河 $65青口、花枝丸、八爪魚的配合不過不失,湯比較辛辣,河粉算不錯幾滑,正的🟢👍🏼三寶撈檬 $65呢個好食有扎肉有香華豬扒有牛油雞翼個粉都幾彈牙同埋個酸辣汁配合得唔錯都係一個必食嘅推介!😋😋😋蒸粉包 $23呢一個我放三張相,因為實在又平又靚又好食,粉包嘅靈魂材料豐富塊皮夠薄,同埋材料夠多啦喂,最重要夠熱咁就好食啦!😄😄👏🏻👏🏻河內炸春卷 $18偉鴻春卷真係冇嘢好講咋得夠脆,裏面嘅餡都係要新鮮,最緊要係咩啊梗係塊生菜啊包住一個油淋淋嘅春卷再點啊酸辣汁就已經贏晒啦!😃😃👏🏻👏🏻⭐️⭐️好啦嘢飲呀真係冇嘢好講啦,都係越南滴漏咖啡,味道OK濃啲仲好喂!青檸梳打薄荷葉無糖,夠氣夠凍冇錯OK 㗎 !🥰🥰👏🏻👏🏻總評📝食物⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️衛生⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️⭐️交通⭐️⭐️⭐️⭐️

睇左幾錢有個概念再睇下食物質數😁😁😁

酸辣海鮮湯河 $65