2020-04-16 214 浏览
因为K11 做紧优惠,买完野有张100蚊Dinning coupon, 又见吾洗排队,就入左去食。叫左一个原味Soufflé,一个all day breakfast 同一杯 Hotcha Latte.先黎原味Soufflé, 吾知系唔系我吾记得左,定真系缩左水,我第一个反应系点解咁细旧😑。除左细旧,仲好似吾多厚,我一度怀疑佢地俾错左普通pancake我😂。Souffle味道普通。 跟住上all day breakfast, 哗,个样真系几颓下😨,好似自己系屋企整咁,pancake味道都好一般。Hotcha Latte 味道都系一般。整体黎讲我觉得无论系食物卖相、味道、同份量都系冇乜诚意,价钱又吾系平,性价比低。如果冇coupon我应该吾会再食,更加吾值得排队。🤷‍♀️

Hotcha Latte 味道都系一般。
Soufflé
All  day  breakfast