餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

今日同朋友一行三係呢度打邊爐,每人盛為300元港紙,整體性價比低,唔推薦大家黎。環境:呢到主打懷舊風,設計特別,但我地坐既位置係冇咩特別設計...想影張相都唔係好靚。每張枱都唔係好近,還可接受。食物:今次叫左花膠雞煲,確實有幾塊大片花膠,不過雞唔鮮,而且鞋口,略為失色。而且呢度飲品種類選擇極少,只係得最基本嘅可樂、忌廉、七喜,如果你想飲其他嘢又要額外加錢!至於呢度火鍋配料嘅選擇其實亦都唔係好多,呢度嘅肥牛亦都唔係特別出色!雖然又未至於會食落好難咬開,但係牛肉都冇牛味,完全唔會覺得自己係食緊肥牛!其他配料選擇亦都好一般,都係一般嘅芝士腸、芝心丸、午餐肉....我比得$300就唔會係預食啲我比百幾$200就可以食到嘅嘢囉..就算你話佢係主打湯底唔係火鍋配料,呢度嘅湯底好鹹,而且食完好口渴..感覺上好味精!一坐落佢就會提供豉油同埋蔥辣椒等你自己配搭想要嘅醬汁,當你以為佢好貼心嘅時候,賣單你就會發現原來醬料要額外收費!已經收緊成$300一位嘅時候仲要收我$13醬汁費!而且個豉油係淡而無味,我同朋友基本上冇點樣點過d豉油!服務:好一般!叫咗碟娃娃菜,催左三次都無人送來!而且呢度嘅枱唔算多,完全唔
環境:
食物:

服務:
好一般!叫咗碟娃娃菜,催左三次都無人送來!而且呢度嘅枱唔算多,完全唔明白點解仲可以有漏單嘅情況👎🏻
整體唔推薦大家黎!呢個價錢出面大把高質過佢👎🏻👎🏻