2021-04-06 131 浏览
見咁多人推介大將放題火鍋就嚟左試下 點知係大伏啊😢我地比貴少少簡左srf 美國和牛套餐 ($228 p.p.) 諗住會好食d 點知都係失望而歸.🎈肉質方面SRF和牛黎到既部位係牛板建 係比較平既部位🥲牛肉油花唔多 中間仲有根既雖然肉味不錯 不過整體質素麻麻評分: 4/10.🎈湯底方面👉雞白湯冇乜雞味 冇乜鮮味 味道比較淡諗住越滾會越出味 點知後來加既都係清湯🥲👉蕃茄海老湯同雞白湯一樣都係好淡味 唔講絕對唔會知佢係蕃茄同蝦嘅湯🥲聞落幾香但係食落就真係唔係同一回事評分: 4/10.🎈配料方面👉基本嘅蔬菜同麵類都有 選擇比較多👉調料都係有基本嘅醬油蒜蓉 仲有芝麻醬同醋👉甜品嘅選擇都幾多 有雪糕蛋糕同最特別會有waffle我相信呢個係呢度嘅特色 有得自製 waffle👍參與感會強啲 好啱一家大細 不過蛋漿唔香焗完都唔夠脆 有得玩下係開心既評分: 5/10.🎈總括而言呢個價錢應該可以有更好嘅選擇 例如大熱嘅牛大人或者係傳統嘅牛氣都會比大將性價比高大將不論係牛肉同湯底都比較令我失望一開始係衝着有得自製waffle去食 不過其他就真係冇咩特別啦🥲評分: 4/10
見咁多人推介大將放題火鍋就嚟左試下 點知係大伏啊😢

🎈肉質方面