2019-06-05
熱烈慶祝朋友碩士畢業,兩個女孩子來試《回到味來》。 我哋大概六點幾到,暫時都唔使等位,兩個人都比大卡位,坐得非常舒服, 加上同隔離枱中間有個竹林陣,私隱度非常高👍👍👍一坐低,侍應哥哥就細心講解價錢同食物分類, 然後來個前菜,每人一份扇貝,作為免費,質素算唔錯。我哋先點雞煲(半隻), 味道相當唔錯 ,雖然份量不多,但可以無限添食,容易調節食物分量,一啲都唔浪費👍然後打邊爐模式開動, 周圍打邊爐其實分別唔算大,種類都差不多。最重要係食物質素同埋湯底味道。我哋點嘅係蕃茄湯,感覺好清新,而食物中最鍾意個午餐肉,同出面食嘅好唔同,厚身而且好香另外一樣令我最驚喜嘅係竟然有辛辣麵!!唔多地方打邊爐可以點食到辛辣麵,好好味!大大加分!! 另外仲送一份海鮮拼盤,種類可算多元化~整體而言,環境舒適度非常令人滿意,毫無煙霧瀰漫嘅感覺,而且坐得舒服傾得開心,可以一試!
另外仲送一份海鮮拼盤,種類可算多元化~