2024-02-15 179 浏览
#边炉爱好者请关注位于铜锣湾既港式怀旧火锅店,布置,装潢都好有旧香港既感觉❤️同美人一齐食紧系叫"冬甫美人锅"🤭材料十足🤩半只鸡,冬瓜,花胶,虫草花,红枣等等🥰店员建议我地先饮汤之后先食火锅,汤头超清甜!好喜欢❤️🥰特级盛牛并盘封门柳,安格斯牛肉,一口雪花牛柳粒,牛舌,一次满足牛牛爱好者❤️我钟意食封门柳多d ,牛味重d 无咁油腻,安格斯油脂比较重,钟意软滑既朋友唔好错过呀~田园并盘又是选择困难者必选😆新鲜既蕃茄,粟米,油麦菜,生菜,娃娃菜配合美人汤一齐食更甜更清新。龙凤大柠乐应该系我三只手咁大😂店员仲好细心问我地要唔要转zero,啱哂怕肥既女仔🙈甜品系免费的我真系食哂成条糖不甩鱼!!!!超好味😆店员先将鱼形既糖示甩放入汤到煮,煮熟后加左超多糖不甩馅料😍好软滑,唔太甜,食完觉得好完满😆❤️仲有杯细个最爱既遮仔黑加轮子味既淡奶啫喱😆系童年既味道同回忆😭
#边炉爱好者请关注

特级盛牛并盘