2019-06-18 59 浏览
呢間餐廳都開咗好耐,但都係第一次試! 唔想兩個人都食burger, 於是男朋友揀咗 Texas burger. 我揀咗Tacos。 Tacos 可揀脆皮或者軟皮,兩件的話可以揀兩個餡料。 我揀咗BBQ豬肉, 男朋友揀咗炸魚!炸魚我就冇乜興趣啦呢度上菜嘅時間比較慢但可以接受! 即係即叫即整,同埋心想慢工出細貨掛Burger係好食嘅,但未至於驚為天人嗰種, 但係質素都算係咁㗎啦! 男朋友嘅comment係以性價比來講始終都覺得 Triple O’s 嘅係最高我個 Tacos 差唔多男朋友食咗¾個burger先到! 但就睇得出係好有心去做! 個皮好脆!餡料好足!整體而言10分喜愛最好喺呢度有一件咁樣叫! 如果有時行過心思思想食 Tacos 一個人都可以嚟! 食晒成件都唔算太 heavy 之後心思思叫咗個甜品, 佢個賣相雖然係靚! 見到時候 wow 一聲,但就同個 grand Menu 幅相有D 落差!反而係另一個細細的牌上面就show 到呢個真實嘅樣! brownie 味道係OK嘅! 夠熱同埋夠香!從來與雲呢拿雪糕就最啱 key , 好難唔好食! 可惜是cream控嘅我就表示有啲失望,因為t
呢度上菜嘅時間比較慢
但可以接受! 即係即叫即整,同埋心想慢工出細貨掛

可惜是cream控嘅我就表示有啲失望,因為top 冇咗cream

會為咗 tacos 而再來! 或者會再試下其他食品
2019-06-17