2021-06-27
一直都唸著嚟試,但次次打電話book都要去到好夜先有位。所以今次醒目啦,提前咗兩日打電話去book。最後提早咗半個鐘去,職員好好,有位都俾我哋提前入.嗌咗三樣嘢:1. 不可能漢堡 $128職員好好,知我哋兩個人share,幫我哋切開兩半先上台。一上台見到d‘肉’紅紅哋,我有d驚訝,望落都似medium rare嘅肉,好真實!食落都好似肉嘅質感,唔講嘅話完全唔會覺得係素。d薯條係蕃薯🍠嚟,好香好好食。2. 香辣不可能肉醬薯皮 $58 紅色嗰醬酸酸甜甜,同嗰薯皮好夾好開胃。d‘肉’唔使講啦~又係不可能的‘肉’,值得一試。3. 椰菜花粒 椰菜花粒同我想像中唔一樣,佢係炸嘅椰菜花粒,但吸晒d油,每一啖都成口油,我食咗幾舊就頂唔順無再食。配嘅醬係可以解膩,但始終都係蓋唔到陣油味。不推薦另外都嗌咗杯茶,係Earl Grey嚟,茶味好濃,凍凍哋好正。總體而言都唔錯,值得一試
嗌咗三樣嘢:
1. 不可能漢堡 $128
2. 香辣不可能肉醬薯皮 $58
香辣不可能肉醬薯皮
3. 椰菜花粒
椰菜花粒
總體而言都唔錯,值得一試