2017-09-21 412 浏览
爆辣雞肶意粉配千層炒蛋 $58————————————係lunch時間真係度度都咁多人 呢間野都唔例外 但就係因為人多 所以所有野都速來速去🤦🏻‍♀️特登行到咁老遠黎食係因為之前見到有同事叫佢既下午茶大大份 好似好吸引咁決定一試🤔外面掛住好多明星相 原來間野係藝人林子善開既😳不過唔理邊個開 對我黎講食物質素最緊要😌☝🏻.1️⃣雞肶🐣上枱跟圖片一樣都係咁大隻 外層炸到脆一脆 食雞肶最開心梗係要用手拎起大啖大啖咁咬 不過作為淑女💃🏼 係眾目睽睽下 都係用番刀叉算😭不過個雞肶夠多肉同唔會乾 好易就切到d肉.2️⃣爆辣汁 就其實一點都唔爆辣 雖然一眼望落去d油紅色好似好辣 其實味道只有少少辣同甜甜地 個汁唔太濃 拎黎撈意粉食都唔夠喉呢😫.3️⃣千層炒蛋🍳講到招牌千層蛋咁威 等我仲期待今次發現咩隱世美食 其實係炒到d蛋幾層咁姐😂但d蛋都算滑既.食物質素可以 但以lunch黎講呢個價錢都唔算平 加上地方超迫((同後面個枱人🎶我們背對背擁抱 所以經過既話可以一試 唔洗特登食😂😂
爆辣雞肶意粉配千層炒蛋 $58

————————————