2023-09-19 478 浏览
在附近图书馆做功课,中午时间找到这间从未去过的炸鸡店,食物质素以及价钱都比我想像中高。1号餐四件超大鸡髀肉,皮脆肉嫩,完全没感觉炸粉的存在,食三件都已经好饱,下次再食,真系要自己带个饭盒收起一半当第二餐。侍应有礼兼服务周到,仲记得帮我走葱,午饭时间有咁嘅水平,我比一百分。埋单加一服务共64元,咁嘅价钱食到咁高质嘅Juicy鸡肉真系好难得。午饭时间一点前排队等咗几分钟。推荐极酱汁,不过就算唔蘸汁咸咸地嘅鸡味已经好好吃🤤不过要提吓大家午饭都好多学生打工仔落嚟食嘢,虽然侍应唔催,你都应该要食快啲俾人转多几张枱。坐我对面𠮶个人挂住喺度打机就霸主张枱好耐,下午茶时间就算,午餐就真系唔系几好。
2023-09-13
等候时间
3 分钟 (堂食)