2018-09-18 56 浏览
事先聲明,我好鍾意食拉麵不過唔鍾意食沾麵,有朋友話呢間好食,於是我懷住興奮既心情去試!..點知又中伏.......石窩上賣相吸引,但豚骨魚介個汁好咸... 仲好杰牛油魚介個汁好食D,不過食食下感覺好似茶餐廰既白汁雞肉飯既白汁總括來說,唔值得去試Not a great raman place, the broth is not nice, not recommend. 題外話,鋪頭職員都係後生仔女,其中一個手腳好快,快到送碟炸雞比我既時候,'sir'左我舊炸雞係枱面... 我感到好無奈鋪頭唔係大,佢地送餐攞住個石窩快速地係你身邊你頭頂經過,好幾次都有煙係我頭頂飄過其實我明白香港租貴,食野位置難免會迫D,職員更加要小心D唔好只求快手。就算唔係石窩係冷麵,你倒到人地一身都係都唔好啦
點知又中伏.......

石窩上賣相吸引,但豚骨魚介個汁好咸... 仲好杰
總括來說,唔值得去試

就算唔係石窩係冷麵,你倒到人地一身都係都唔好啦
忌廉魚介沾麵
豚骨魚介沾麵
题外话/补充资料: 鋪頭職員都係後生仔女,其中一個手腳好快,快到送碟炸雞比我既時候,'sir'左我舊炸雞係枱面... 我感到好無奈 鋪頭唔係大,佢地送餐攞住個石窩快速地係你身邊你頭頂經過,好幾次都有煙係我頭頂飄過 其實我明白香港租貴,食野位置難免會迫D,職員更加要小心D唔好只求快手。 就算唔係石窩係冷麵,你倒到人地一身都係都唔好啦
2018-09-14
$120 (宵夜)