2022-05-20
呢排工作太忙碌,忙中偷閒請一日假,同男朋友周圍食好野,影靚相睇中左出名環境靚而又好食既INN! 觀塘呢間採光度十足,而又有好多靚靚園林風佈,食完仲可以行下apm shopping 刺激經濟!係門口已經見到好靚既佈置啦,當日午飯時間人流幾多,我地黎得早可以先入座,但只係淨係吧枱位置,由於太肚餓,照食!真係好靚呀,一邊食一邊望住呢d靚靚園林風擺設,成個人都好舒服,心情都好好lunch set 都算多選擇,有輕食類例如all day breakfast, 有意粉,飯,想食好d仲有牛扒,burger價錢亦都相宜飲品方面亦有smooties/花茶等,加錢就可以嗌特飲。我地嗌左2個set, 餐湯好creamy, 忌廉粟米湯拌入薯蓉,飲到停唔到All day breakfast, 蒜蓉包十分香脆,蒜蓉味好出配湯食飯流2大條牛仔腸勁juicy, 炒蛋亦都好嫩滑。不得不提個牛油果勁creamy, 好好食~!另外嗌左澳洲和牛烤大菇漢堡,跟薯條同沙律和牛漢堡勁足料,麵包外皮香脆,和牛漢堡好多肉汁,配埋芝士同其他配料真係一流呀大菇亦都好多汁,唔會烤到乾晒加錢嗌士多啤梨藍莓奶昔,甜度剛剛好,飲完有清新既感覺,就
價錢亦都相宜
2大條牛仔腸勁juicy, 炒蛋亦都好嫩滑。
不得不提個牛油果勁creamy, 好好食~!
另外嗌左澳洲和牛烤大菇漢堡,跟薯條同沙律
大菇亦都好多汁,唔會烤到乾晒
加錢嗌士多啤梨藍莓奶昔,甜度剛剛好,飲完有清新既感覺,就算食完大大個burger唔會覺得好肥膩
西柚橘香茉莉花茶,茶具太靚了! 見到已經心情舒暢 茉莉花茶好香,帶有些少橘香既甘味,幾特別,亦都係易入口既花茶
當然要影張大合照先食啦~
勁高既burger!
2個人食左$323 又有得影相,又好食,久唔久一餐用黎自愈下心靈都唔錯~