2021-07-11 491 浏览
偏遠地方做嘢,早去到目的地未夠鐘,食啲輕食順利坐一坐稍作休息。自己揀幾多吋面包,幾款口味麵包揀一,店員先烘麵包,我揀左碎蛋芝士,再揀啲配料,例如酸瓜、生菜、蕃茄、青瓜。再揀埋個醬就完成我選擇困難症嘅過程。套餐配飲品可以揀汽水或者支裝水。以前嘅我會配埋曲奇餅,但係年紀大了,甜嘢我都係有啲保留,健康要緊,另外仲可以加配薯片一包。 落曬order先比錢,自己去雪櫃拎埋嘢飲可以搵位坐底食。 麵包6吋,但好好味好似唔夠喉,麵包烘過小小脆但仍吃到麵包嘅軟,因為烘過麥包嘅香完全飄出嚟,我最喜歡酸瓜味道,我認為係成個包嘅精髓, 生菜新鮮沒有瘀黑,每片青瓜都脆口不苦澀,蕃茄都係新鮮嘅,所以行經subway嘅鋪頭都忍唔住要食一個。

落曬order先比錢,自己去雪櫃拎埋嘢飲可以搵位坐底食。

麵包6吋,但好好味好似唔夠喉,