2019-02-12
倫哥私房菜出哂名CP值爆哂燈!就連呀媽都讚好呀!👍🏻👍🏻👍🏻半任食套餐超豐富...先黎既係女生必愛😍養顏又美肌既花膠鮑魚!花膠非常軟稔,膠質黏口,質素一點都不差!再黎既有刺身&雞煲。雞煲可選唔辣/不同既辣度。🐔雞煲食完仲可以再添啊!不過我地食完一round之後就無添了,事關好戲再後頭,仲有海鮮盤x火鍋呀!!!🦀🦐🐟🐙海鮮拼盤一點都唔馬虎,愈十款既海鮮,單係派頭都夠哂架勢👑影得出既震撼,食得出既鮮味!名副其實色香味俱全,打卡影相呃like無難道呀!😎簡單來講今晚餐飯絕對係「豐富美味,畫面震撼」。即使半任食,食物質素都非常高,一d都唔會將貨就價!🉐btw建議大家去食果陣記得要預備第二個胃食甜品唷!😂臨走之前贈送嘅葡萄乾黑糖白涼粉清爽解膩,即使飽到上心口都有一股衝動想encore呀!🤩
半任食套餐超豐富...
btw建議大家去食果陣記得要預備第二個胃食甜品唷!😂