呢間樓上 cafe 🍴食品款式都唔少🤤,而且有超多特色🍹飲品,同埋佢哋嘅👍招牌拼盤亦係🤩必食嘅!入面裝修走🛠️輕工業風🧰,地方亦都幾☺️寬敞。焦糖🍯蜂蜜🥛奶昔同埋曲奇🍪朱古力🍫奶昔用料十足好😋香甜,而且頂部有唔少🍿爆谷,好有層次。佢哋嘅招牌😎拼盤用煙燻住上枱,一開蓋🤩仙氣十足而且煙燻💨香氣撲鼻好誘人,入面有🤤六款不同嘅小食而且各有😊風味。其中💨煙三文魚🐟配珍珠洋蔥🧅撻味道酸甜鹹香又鮮味😋,而且個撻底十分之香脆👍,食起上嚟層次豐富又開胃🤤。芒果🥭蝦🍤莎莎呢個配搭感覺有少少🇹🇭泰式風情,配埋咸香嘅🫓餅底一齊食係個好好嘅前菜。🐖火腿配蜜瓜🍈係經典嘅配搭,十分滋味😋。其他嘅仲有🍄松露毛豆、黑魚籽糖心蛋🥚、煙燻💨芝士同埋🍄松露芝士🧀,全部都沾有煙燻💨香氣好吸引。慢煮♨️甜酒🥃燴和牛🐂面頰味道香濃🤤,慢煮得又淋🥰又入味,而且個帶少少🤏甜酒🥃香嘅汁撈埋底嘅🥔薯蓉一齊食幾好味。🔥烤西班牙🇪🇸豬肋骨配咗勁多薯條🍟,而且熱辣辣😍好香脆,不過太多最後🙈都食唔晒。🐖豬肋骨燒烤醬入味😋,亦都幾淋滑同埋份量足👍。

入面裝修走🛠️輕工業風🧰,地方亦都幾☺️寬敞。

🐖豬肋骨燒烤醬入味😋,亦都幾淋滑同埋份量足👍。