(非会员)
2008-11-28 6 浏览
鵝肝飯,必食之選!炸軟殼蟹,唔油膩!菠菜豆腐,創意&清新之選!二人餐,最好有3個人去解決依個餐!非常抵食,二人餐包括,3種刺身,2客鵝肝飯,2客小食,1客炒飯or炒烏冬之類,仲有甜品添,小食同飯係好似有6個選擇,真係好抵食嫁!鵝肝飯真係一流,o係壓成心型o既白飯上面放一片煎香o既鵝肝,白飯吸到鵝肝o既香同埋一齊食入口時感覺無咁油膩!叫炸軟殼蟹諗住係安全之選,唔會差得去邊,點知都有驚喜啵,食入口唔覺油,睇下碟底果d菜都無乜油流左落去,得呀!菠菜豆腐就係挑戰之選,細細個阿媽教落,菠菜同埋豆腐唔可以一齊食!依家有個咁o既小食,仲唔係挑戰我阿媽或者各位o既媽媽!原來依個豆腐係無豆腐o既,用菠菜壓成橢圓形,上面有一大堆蟹子,賣相一流!刺身碟上面o既葉竟然唔係膠做果d假野黎嫁,除左o係日本見過本尊之外,無諗過o係深水埗都有機會再見得番^^"其實我地有3個人去嫁,不過仲叫多左個晚餐,所以到尾o既蟹肉蟹羔炒飯都食唔晒>.<真材實料,見到一條條蟹肉嫁~果個晚餐叫左牛肉火煱,d牛肉好香牛味,唔係d美國雪花肥牛能比美o既香味!3個人,一個2人餐,一個晚餐,幾碟壽司,都只係四百幾蚊,仲要食淨野
鵝肝飯,必食之選!
炸軟殼蟹,唔油膩!
菠菜豆腐,創意&清新之選!
二人餐,最好有3個人去解決依個餐!

3個人,一個2人餐,一個晚餐,幾碟壽司,都只係四百幾蚊,仲要食淨野!