2023-11-15 31 浏览
手作鮮芋站 🍠唔知呢度有冇好鍾意食芋圓、芋泥嘅朋友!🗣️🗣️🗣️有好嘢介紹俾你哋!❤️❤️❤️呢一間位於九龍城嘅舖頭,芋圓、芋泥、麻糬全部都係自家製,味道真係好食過出面嘅好多!平時鍾意啲煙煙韌韌野嘅朋友,千祈唔好錯過!💯💯💯我哋今次就嗌咗兩個飲品🧋、一個糖水🥣 同埋一個三文治🥪!飲品方面,我就揀咗宇治抹茶芋圓鮮奶 🍼$36 同埋 奶蓋四季春🌱$26,佢哋嘅飲品仲可以加$6配麻糬添!加咗麻糬之後、成杯飲品配料就更加有咬口,勁多配料嘅台式飲品,就係My Favorite!✅✅佢哋嘅糖水都有好多款唔同選擇,我就揀咗椰汁桃膠西米露$42,一兜就有齊三色芋圓、椰汁🥥、西米、桃膠,佢哋嘅芋圓煙靭有咬口,而且真係有少少芋頭味,唔會好似有啲舖頭買外來嘅返嚟整,嗰啲食落勁似泥膠🤣🤣佢哋仲有多款,即叫即製嘅吐司,為咗試佢哋嘅芋泥,我哋就揀咗芋泥Oreo吐司🍞!佢哋嘅芋泥屬於清甜,有芋頭嘅淡香,配Oreo都幾好,唔會太搶走芋泥嘅味道~佢哋買吐司仲有優惠!如果大家買吐司加埋嘢飲嘅話,飲品可以減$8添㗎!
手作鮮芋站 🍠

我哋今次就嗌咗兩個飲品🧋、一個糖水🥣 同埋一個三文治🥪!