2016-11-02 568 浏览
想食西餐,朋友帶去左大角咀"金船長",好得意,想起套西片,裡面都裝飾都好配合店舖的名字啊頂上有一個大網放有水泡,牆壁上掛上了一些船的圖架,還有船舵,真的似上了船上食野,在海洋裡~~有廚師推介,都有幾個唔同種類嘅餐,有肉,扒有海鮮同配意粉,配餐湯同咖啡茶餐湯配有一件法包,一隻碟盛載了湯同包,好整齊,海鮮沙律,好正,好新鮮,足料,食多個都得.點了12安士的肉眼扒,煎得好靚,好香,味道很好,肉眼質好,份量足,12安真係剛好,不太多,大份都食唔晒配了薯蓉,上面插上類似餅乾,好似一個船舨,幾有心思,又有栗米和瓜配菜,黑松露Pizza,好似炸蝦多士,外皮炸得好香脆,不過火,仲要唔油膩,真係好好,黑松露溝芝士好香,好香口,好好味,薄皮脆,加上有d菜,夾起一齊吃更好因為始終炸野,有菜感覺良好D呢個Pizza整法好特別同創新,真是要一試!升級白酒,配海鮮同肉絕配再有一杯飲品.好滿足.

呢個Pizza整法好特別同創新,真是要一試!

升級白酒,配海鮮同肉絕配再有一杯飲品.好滿足.