2021-08-04 74 浏览
牛油果楓糖芒果吐司 Avocado & maple mango open sandwich $98:係menu最fresh嘅選項之一!由底數上係香脆黑麥多士、加左檸檬汁嘅牛油果蓉、半個牛油果切片、面頭有啲芒果粒同沙律菜點綴~ 成件咁咬味道超夾!.瀑布芝士炸雞定食 Cheese veggie fried chicken set meal & miso soup $98:炸雞真係好似炸雞,雖然應該係用菇整出黎嘅~ 幾特別!.蕃薯薯條 +$28: 基本上去到任何餐廳見到menu有蕃薯條就必點 今次嘅質素都幾滿意,面頭香脆、裏頭甜軟,唔油膩亦唔太乾身!.黑松露薯條 + $35:男朋友就鍾意食黑松露薯條,見份量唔太多就點嗮兩款小食嚕,唔使頭痕 yeah!薯條夠粗又脆,特別值得一提嘅係濃濃黑松露醬,真係食到津津有味!.生銅防彈奶昔 (牛油果可可粉杏仁奶昔) Avocado & cacao almond milkshake $68:睇個名真係唔明咩料到,不過一見佢寫嘅餡就即刻興趣來了~ 好適合我呢種走甜嘅人飲,成個感覺超健康,真正飲到可可粉同杏仁奶嘅香味,無添加糖!

炸雞真係好似炸雞,雖然應該係用菇整出黎嘅~ 幾特別!

蕃薯薯條 +$28:
基本上去到任何餐廳見到menu有蕃薯條就必點
今次嘅質素都幾滿意,面頭香脆、裏頭甜軟,唔油膩亦唔太乾身!

黑松露薯條 + $35:

2021-07-13