2020-01-13 53 浏览
尊貴海鮮套餐 8⃣💰399大家鍾意食海鮮記得幫襯呢間嘢,食海鮮真係要夠新鮮,聽佢哋嘅staff講老闆係海鮮入口商嚟,每日都會有新鮮海鮮到港,挑選最優質嘅海鮮直接運去店舖。真係唔怪得知海鮮真係鮮甜到一個點,小編加陣真係睇返啲相都流晒口水咯咩事!蒸汽形式去煮海鮮,直接保留海鮮嘅原汁原味。-越南大虎蝦勁多肉汁、口感十足紐西蘭刀貝蚌、矜貴深海龍躉片甜到爆棚、台灣九孔鮑魚台灣九孔鮑魚爽口煙韌、日本大元貝圓大飽滿、韓國廣南蠔蠔味濃郁。-原條深海東星斑蒸嘅時間啱啱好,魚肉肉質彈牙仲帶點甜滋滋的味道。-澳洲青年龍蝦 蝦肉質感真係同細蝦無得比!爽脆之餘又細嫩,味道甜到咧真係嗌晒救命!老實雖然每人得半隻龍蝦,但小編真係敢講句每一啖都係龍蝦肉,真係唔知個個老闆點賺錢。-硬殼膏蟹單睇張相真係會卑蟹膏份量嚇死,我哋仲偷偷哋將啲蟹膏放係粥入面慢慢煮,蟹肉更加鮮甜,只可以話人間美味齒頰留香。
有機蔬菜籃粟米,娃娃菜和南瓜片,款款都十分新鮮清甜。-粥底一開始staff已經將米、粟米、鹹豬骨、芋頭同南瓜放入鍋底,一邊蒸海鮮就一邊將佢哋嘅精華逼入粥入眠,綿綿密密兼且又海鮮嘅鮮味,幾飽都可以啪最少兩碗。-椰汁燉官燕
官
尊貴海鮮套餐 8⃣💰399

原條深海東星斑
蒸嘅時間啱啱好,魚肉肉質彈牙仲帶點甜滋滋的味道。

澳洲青年龍蝦

硬殼膏蟹

有機蔬菜籃
粟米,娃娃菜和南瓜片,款款都十分新鮮清甜。

粥底

椰汁燉官燕
官燕數量真係多到嚇襯小編,好好味真係抱住嘅肚走!