2022-08-16 1637 浏览
朋友見到呢間燒肉放題好吸引book左枱同我一齊試,多達139款食物可供選擇,有齊靚牛同海鮮🤩超推燒肉控必試!極上牛小排海鮮放題🐂 肉類🐂一開始先會上牛肉拼盤,網燒一口牛同牛小排係必試,牛小排雪花紋好靚,牛味香濃,鮮嫩多汁,仲有牛頸脊、牛胸腹同牛舌等等,總有一款啱你口味,隱藏食法係叫生雞蛋然後撈勻佢,燒牛肉蘸上蛋液一齊食好好食😋推介大家要叫埋其他肉類,有豚五花、豬頸肉,雞翼等,燒雞翼我鐘意食~雞翼好大隻就配埋秘製醬汁更加好食海鮮🐠海鮮類有帶子、廣島蠔、蝦、墨魚片同多春魚等等,我就揀左多春魚,燒到外脆內軟就最正配料🥬食左咁多肉係時候叫返啲菜中和返,我就揀左金菇菜同粟米🌽用錫紙兜裝住就咁放上燒烤網上面燒就得,其他配料同小食仲有菠蘿同海蜇,海蜇作為冷盤好開胃,菠蘿燒到兩面金黃色好juicy🥰飲品🥤種類都唔少,私心推介烏龍茶,燒肉配烏龍茶解膩最perfect🥰甜品🍦食飽飽當然要叫埋甜品先走啦,每人會有一杯Movenpick雪糕之外,仲有煙韌既日式麻糬有榴槤麻糬、西米椰汁糕、日式麻糬、泡芙等等,呢個放題套餐真係好豐富環境🌌餐廳環境乾淨企理🤩位同位之間夠闊落👍🏼,多數以梳化位為主,通風系統好好唔會成

極上牛小排海鮮放題🐂

肉類🐂

海鮮🐠

配料🥬

飲品🥤

甜品🍦

環境🌌
餐廳環境乾淨企理🤩位同位之間夠闊落👍🏼,多數以梳化位為主,通風系統好好唔會成身油煙味,整體都好舒服😌

📍 旺角彌敦道628號瓊華中心16樓
2022-07-20