同朋友去咗Megabox睇戏,见到呢间餐厅都几多人,就过去试下💖*HoiHoi Veggie All Day Breakfast $158入面有素猪柳、素蟹饼、黑松露炒蛋、蘑菇、蕃茄、沙律菜同埋茄汁豆👅第一次食素猪柳同埋素蟹饼,两样嘅味道都好食的👍🏻个人觉得素蟹饼比素猪柳更似真,肉质嘅纹理感更细节😻不过都食得出唔系真肉,但作为素食者/对素食好奇嘅话过黎试下系唔错㗎😚*静冈温室皇冠蜜瓜梳乎厘pancake $168呢间嘅梳乎厘系必叫㗎,见到期间限定系蜜瓜味,就即刻试下🍈梳乎厘真系整得好好,超松软,空气感满满,入口即化,果然系招牌🤤蜜瓜味有少少似以前细个饮盒装蜜瓜牛奶嘅味~而且摆盘嘅蜜瓜都好甜好多汁😍*芒果沙冰&曲奇沙冰 $52芒果沙冰比较fresh,曲奇沙冰会偏甜少少,大家可按个人喜好选择🫶🏻

*静冈温室皇冠蜜瓜梳乎厘pancake $168

*芒果沙冰&曲奇沙冰 $52