2020-02-03 301 浏览
今日同男朋友大大去食佢最愛的放題,揀左御滿屋,一去就見到人龍,好彩有book 位。❤️自助吧我地一入門口見到有自助吧,有沙律、凍灼蝦及蛋撻、炸雞翼、甜品及飲品等,見到已感覺非常興奮。真係未食先興奮🤩🤩🤩兩大本厚厚的menu任點任食,厚到嚇到我們,證明食品種類繁多。當中有煮物、燒物、串燒、炸物、天婦羅、創作壽司、刺身、軍艦及壽司,款式非常多。❤️刺身第一Round當然一試刺身!我們點了三文魚丶甜蝦 丶赤貝丶象拔蚌丶 帶子丶北寄貝⋯全部都好新鮮,而且好厚肉,好有口感!刺身都新鮮無雪味!❤️壽司壽司嘅種類都唔少,壽司飯好細,可以試多幾款❤️串燒串燒款式好豐富好吸引,雞腎、雞軟骨絕對係要瘋狂食多兩串,仲有燒菠蘿、雞翼等等❤️天婦羅🍤天婦羅方面,唔會炸得好油,而且食得出係即叫即炸,所以唔會好易就食滯。❤️鍋物鍋物方面我哋叫咗蟹粥,大大隻,令粥好鮮甜,粥底好綿。❤️飲品飲品選擇絕對是放題之冠,果汁汽水酒,全部都有。就連芝士奶蓋綠茶,同出邊既一模一樣味道!👍🏻👍🏻👍🏻❤️甜品種類多不勝數,放滿兩個雪櫃。除左自助區既小甜點外,仲有Häagen-Dazs,move pick雪糕🍦真係好高質!總括來說,食物種類多, 可盡

❤️自助吧

兩大本厚厚的menu任點任食,厚到嚇到我們,證明食品種類繁多。當中有煮物、燒物、串燒、炸物、天婦羅、創作壽司刺身、軍艦及壽司,款式非常多。

❤️刺身
第一Round當然一試刺身
我們點了三文魚丶甜蝦 丶赤貝丶象拔蚌丶 帶子丶北寄貝⋯
全部都好新鮮,而且好厚肉,好有口感!刺身都新鮮無雪味!

❤️壽司
壽司嘅種類都唔少,壽司飯好細,
可以試多幾款

❤️串燒

❤️天婦羅🍤
天婦羅方面,唔會炸得好油,
而且食得出係即叫即炸,所以唔會好易就食滯。

❤️鍋物
鍋物方面我哋叫咗蟹粥,大大隻,
令粥好鮮甜,粥底好綿。

❤️飲品
同出邊既一模一樣味道!👍🏻👍🏻👍🏻

❤️甜品
種類多不勝數,放滿兩個雪櫃。

總括來說,食物種類多,
可盡情點自己喜愛的食物,
而且價錢好公道,一定會再來!
2020-01-17