2022-02-22 46 浏览
今日同朋友過咗嚟銅鑼灣度行街,我哋行到去時代廣場嘅時候周圍搵嘢食,上網俾我哋搵到依間人氣好高嘅餐廳,就係吉列牛專門店,上網見到攞咗好多獎,於是心思思過嚟試吓,估唔到真係幾高質,有意外嘅驚喜😆👍🏻雖然係疫情關係,但係餐廳嘅衛生都做到好足,有齊隔板,咁就可以放心食啦😚我哋梗係嗌啲人氣高嘅主打食物啦!於是我哋就第一時間叫咗一個忌廉咖喱烏冬一嚟到賣相已經好吸引,超級濃厚嘅忌廉底下擺滿左好香嘅咖喱烏冬,賣相好吸引,裏面仲有好多菇同埋雞肉,用料十足,而且將忌廉加落咖喱裏邊, 令到烏冬嘅口感更加軟滑💗超級有層次啊!另外我哋叫咗一個吉列牛套餐,吉列牛肉質好鮮嫩,而且可以自己控制幾多成熟,仲可以一路享受一路燒一路食嘅過程添😛

我哋梗係嗌啲人氣高嘅主打食物啦!
於是我哋就第一時間叫咗一個忌廉咖喱烏冬