2022-07-06
都市人忙到行唔開~但記住要食好西獎勵自己。一於叫個外賣app輕鬆等食🍕🍝可以喺app搵到PizzaExpressHK,有食過既朋友仔都知道係抵食又滋味,一齊睇下我今次㨂左咩啦~◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻◼️◻️◼️◻️◼️外賣限定 – 精選套餐 (2-3 人) 包括一款頭盤、大沙律、及兩款自選 10"薄餅/意粉或飯◻️頭盤:意式焗肉丸招牌菜!香濃微辣的香草蕃茄牛肉醬提升了肉丸的味道層次。焗肉丸選用新鮮肉製成,真材實料。亦配上麵包,麵包點醬係非常之好味。◻️雞肉蘋果沙律 +$25有驚喜的沙律🥗!大份!而乳酪沙律汁酸甜開胃,味道很棒!沙律上更放有兩塊鬆軟麵包。雞胸嫩滑、仲有提子乾、果仁等等⋯令人吃不停。◻️北京烤鴨薄餅 10 吋傳統餅底非常推介!款式好少見呢。烤鴨🦆夠多,青瓜、葱同辣椒🌶️紅紅綠綠十分吸睛!甜甜辣辣既醬汁配上羅馬餅皮,絕對係一道中西合璧既美饌~◻️ 番茄新豬肉薄餅 10 吋傳統餅底喜歡素食的不要錯過。好足料!而且神還原豬肉🐖味道,加上 芝士🧀️ 、番茄🍅配搭一齊好match!整個餐其實3-4人都夠食🤰🏼
◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻️◼️◻◼️◻️◼️◻️◼️
◻️頭盤:意式焗肉丸