2019-03-28 87 浏览
今日放工一班同事讲起想食下好野 就一齐去左意粉狂热试试佢环境坐得几舒服 唔会话好济迫 坐底见到枱面抺得都几干净 知道我地唔够位仲加多张枱比我地放野食 认真贴心😍特浓南瓜粟米忌廉汤浓浓的南瓜味 口感几滑 马上醒胃🎃法式洋葱汤实而不华 很浓洋葱味 配合芝士加面包对味觉有新冲击🙀 同事饮到停唔到手🤣意式薄切三文鱼芝士忌廉卷芝士颇滑 三文鱼加芝士这个组合不错 不会令芝士太腻 一啖食哂 芝味大爆发鲑鱼沙律 鸡肉沙律份量十足👍🏿👍🏿 生菜质素不差蒜香白酒蚬意粉蒜香十分惹味 不停添食😋 蚬无沙 抵赞!黄金芝士四重pizza十分有惊喜 个蜜糖酱帮呢个pizza升华至另一个层次🥰 黑松露mac and cheese烟肉超好食 个底汁都整得creamy 唔错!西冷牛扒重头戏 叫了medium rare 肉汁澎湃 好嫩 配合酱汁仲将牛味更进一步带哂出来🤤 仲有薯角食 加埋茄汁又系一绝 份量绝对超级大满足!甜品朱古力蛋糕蛋糕几软熟 配合新鲜士多啤梨感觉 完美配搭 清新可口🥳饮品水果茶水果配搭得几新颖 唔系太甜 味道啱啱好 消滞解渴做齐哂👍🏿
今日放工一班同事讲起想食下好野 就一齐去左意粉狂热试试佢

鲑鱼沙律 鸡肉沙律
份量十足👍🏿👍🏿 生菜质素不差
蒜香白酒蚬意粉

蒜香白酒蚬意粉
蒜香十分惹味 不停添食😋 蚬无沙 抵赞!
黄金芝士四重pizza

黄金芝士四重pizza
十分有惊喜 个蜜糖酱帮呢个pizza升华至另一个层次🥰
黑松露mac and cheese

黑松露mac and cheese
烟肉超好食 个底汁都整得creamy 唔错!
西冷牛扒

西冷牛扒