超級正,依家銅鑼灣怡和街店都開咗呢間一汁一菜ICHIJUISSAI,超級高質的湯品🍲同咖喱飯,每次經過都忍唔住食🍛👍🏻😍今次我和朋友都來一個汁和一個菜先🤣😍😋🌈🌈咖喱飯+湯套餐$89🌈沙律+$10🌈飲品+$10湯品:📌意大利餐蕃茄蔬菜蓉湯配溫泉蛋🍎🍳蕃茄味超級濃郁,質感相當濃稠,配合溫泉蛋,超級好吃!!而且好適合素食者,或生酮飲食人士!🌿📌一汁一菜和牛羅宋湯🍲羅宋湯相當濃郁,配搭和牛,肉質夠嫩,加了一小片檸檬,口味清新,相當高質🐮咖喱飯:📌香濃牛肉野菌咖喱飯🐮🍛超喜歡這個,牛肉夠嫩夠軟,咖喱相當濃稠,調味香濃,配合野菌,健康好吃🍛😋📌和風蕃茄雞肉咖喱飯🐔🍛蕃茄配咖喱,口味比較清新,不過仍然是極度濃郁,配搭雞肉,滿滿蛋白質🥰👍🏻兩個咖喱配飯一流,他們的珍珠米口感一流,另外都可以選擇配麵包,大家可以試吓❤️📌沙律🥗:喜歡他們家的沙律,七彩斑斕,好像彩虹🌈,而且醬汁條味酸酸地,相當開胃🥰😋👍🏻📌飲品🍵🫖:今次點左杯冰凍的烏龍茶,很有日式的感覺,冰冰涼涼,相當清爽

今次我和朋友都來一個汁和一個菜先🤣😍😋🌈

🌈咖喱飯+湯套餐$89