2018-01-03 96 浏览
尖沙咀接友人放工後,想搵間cafe坐低傾計同醫下個肚,見呢間cafe近近地,好評都幾多 ,甘就直接walk in入黎試下啦 。店內裝潢系暖色系走可愛風,個人唔喜歡一啲太暗既cafe,會令我好眼訓,呢間就岩岩好啦,唔驚傾傾下計訓著呀麻!仲有個呃like 打卡位,同女朋友黎就一定包滿意啦!我地食甜品前當然要醫一醫肚先啦,我點左個芝士漢堡,友人就話要食黑松露意大利飯。芝士漢堡肉夠厚,juice既,交到功課,配菜系薯角炸得幾香幾脆~個黑松露飯既黑松露好足料,啖啖都好香黑松露味。友人叫左杯東京鐵塔,其實就系青蘋果梳打黎既,有粒粒系入面有野咬下。到我地期待既甜品環節啦,一個比想像中大份好多既「梳乎厘pancake 」絕對系地盤級份量! pancake 鬆軟同creamy,夠奶香、蛋香,上面既系藍梅慕絲,仲有個紅梅味好重既雪糕,冇記錯系$68,cp值爆炸!
,甘就直接walk in入黎試下啦 。

仲有個呃like 打卡位,同女朋友黎就一定包滿意啦!

個黑松露飯既黑松露好足料,啖啖都好香黑松露味。

2018-01-03