2022-11-23 2980 浏览
男朋友知我中意食牛🐮我生日嗰日就帶左我去位於尖沙咀既黑樺牛黎慶祝🎂可以任食日本A5熊本黑樺和牛🥩仲要食足120分鐘tim🤗黑樺牧場和牛火鍋放題🐮🐮有多款湯底可供選擇,我地叫左個每日數量限定既「北海道豆乳玫瑰拉絲芝士鍋」,賣相超吸睛🤩玫瑰冰入面有好多芝士🧀再加埋豆乳香超正,而且越食越入味🤤食到最後都唔會覺得好膩😙重點係同牛肉毫無違和感,十分推薦👍👍👍入座會送上火焰海鮮拼盤,有海蝦,帆立貝同蠔,首先店員會加酒然後火炙🔥再焗10分鐘左右,就聞到好香既海鮮味🤤蠔肉大隻鮮甜🦪海水味好濃🤤帆立貝又鮮甜多汁,真係食到舔舔舐😋估唔到再送「黑樺牧場精選層架,包括日本和牛花、佐賀名水豚梅花肉、自家製手打丸等😎全部都真材實料,超多蝦肉、墨魚同鯪魚肉🤩賣相精緻啱哂打卡📸和牛🥩🥩有8款提供,包括特上霜降小排、牛小排、上肩胛肉、肩胛梅花、牛前胸、玉子後腰肉、牛頸脊同千本筋,我個人比較中意上肩胛肉同特上霜降小排,油花平均分佈,牛味又突出,脂香十足🤤🤤🤤仲有4款日本佐賀名水豚任食🐖🐖包括水豚五花、梅花肉、醉玫瑰五花和醉玫瑰梅花肉,肉質鮮嫩,脂肪分佈平均,油膩感唔重😚飲品甜品一應俱全,各種汽水同冷泡茶,而甜品選擇相對較

黑樺牧場和牛火鍋放題🐮🐮

和牛🥩🥩

飲品甜品一應俱全,各種汽水同冷泡茶,而甜品選擇相對較少,只有沙冰同雪糕🍦不過淨係食牛肉都已經好滿足🥰飽到連小食同火鍋配料都未有機會試到,下次真係要再黎多次😍

2022-11-14
午餐