2022-09-07 60 浏览
💕茶聊餐廳在朗豪坊附近,地點方便,太掛住佢地嘅髒髒奶茶,今晚就外賣返屋企慢慢嘆🥰.🌈鹹蛋黃烤鳳尾蝦漢堡$158漢堡包🍔好有份量,未食已經見到熱溶芝士蓋住成塊漢堡扒,賣相超吸引🤤漢堡扒牛味濃,有芝士同鳳尾蝦襯托,味道幾豐富🦐凱撒沙律配以煙肉碎、麵包粒,沙律汁重黑椒味,食落微辣幾開胃,我鍾意🙌🏽.🌈輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138厚肉嘅帶子煎得金黃,口感爽彈又鮮甜🧡水牛芝士汁煮得creamy,手工墨魚麵質感煙韌,而且好掛汁,食落淡淡芝士香唔會過膩🧀.🌈髒髒黑糖珍珠鮮奶🧋$44餐廳其中一個signature係呢杯髒髒黑糖珍珠鮮奶,珍珠煙韌彈牙,黑糖味濃郁,面頭灑上可可粉,賣相極具霸氣🌈黑糖珍珠鮮奶 $44太鍾意佢地嘅黑糖珍珠🤣另外叫多杯黑糖珍珠鮮奶俾屋企人試😍餐廳用嘅明治牛奶味道濃郁,口感好rich,飲落啖啖黑糖味,真材實料
💕茶聊

🌈鹹蛋黃烤鳳尾蝦漢堡$158
漢堡扒牛味濃,有芝士同鳳尾蝦襯托,味道幾豐富🦐

🌈輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138
厚肉嘅帶子煎得金黃,口感爽彈又鮮甜🧡

🌈髒髒黑糖珍珠鮮奶🧋$44

🌈黑糖珍珠鮮奶 $44