2022-09-28
旺角👣- NUTTEA🥤呢間係旺角中心嘅茶飲店主打堅果系列,相當有特色,而且飲品款式繁多,價錢來講都唔算貴,鍾意堅果嘅好推薦一定要嚟試一試!👍🏼❣️香蕉燕麥堅果奶 $40糖度我地揀左微糖,堅果奶同香蕉嘅味道好實在,唔會因為微糖影響咗整杯嘅質素,反而更能試得出飲品嘅本質👍🏼呢個配搭嚟講相當有驚喜!3者之間好夾,堅果奶味道好香,口感夠綿滑,香蕉味都夠出,絕對係健康之選!必試!❣️粉紅莓好堅果奶蓋茶 $47同樣點咗微糖,店鋪好貼心,會俾匙羹客人用嚟食奶蓋😆呢間嘅奶蓋口感比較綿密,味道微微鹹之餘仲有士多啤梨味道😳好特別,奶蓋嘅表面仲有堅果粒,個人好鍾意呢個配搭☺️再用飲管飲,士多啤梨嘅味道好出,唔會酸😋飲得出絕對係真材實料❗️值得一試🤤📍旺角彌敦道688號旺角中心1樓F52號舖
❣️香蕉燕麥堅果奶 $40
❣️粉紅莓好堅果奶蓋茶 $47