. Thailand Wok 泰澜镬 🇹🇭👩🏻‍❤️‍👨🏽情人节决定试新餐厅睇相已经觉得环境好靓,现场睇室外环境80分,室内就70分(冇咩特别🤣喺OpenRice book咗枱,等咗5分钟左右就可以入座👍🏻如果嚟食嘅话一定要嗌烧安格斯牛小排😍 好食到惊艳!!就咁食牛肉完全唔会干,大概5成熟,点埋个汁重好食🤤🤤🤤 另外蒜蓉金砖都唔错,唔会剩系得个面有蒜蓉味,每一嚿都好香🧄 红咖喱配烧鸡扒一般,鸡扒好干唔好食,咖喱汁偏重椰汁味,用嚟点面包就还可以干炒金边粉第一啖食落好有杨州炒饭feel😂 好足料,不过d粉好碎🤔 都可以一试👌🏻用咗OpenRice订枱减$50优惠,埋单💰$436💰 所有食物都大大份,价钱都唔贵,虽然个位真系有少少格摄,不过cp值高,可以接受🤭
. Thailand Wok 泰澜镬 🇹🇭
👩🏻‍❤️‍👨🏽情人节决定试新餐厅

2023-02-14
等候时间
5 分钟 (堂食)
庆祝纪念
情人节