大角咀附近有一間一直都好有人氣嘅馬來西亞餐廳🇲🇾今次兩個小編去咗試完之後都覺得呢間餐廳食物質素同埋性價比都幾高。尤其是係下午茶餐,價錢抵食得黎又飽肚,幾值得一試。.🐷一字骨肉骨茶 👅8.5/10 $56肉骨茶下面有香薰蠟燭一直燒住 所以成煲肉骨茶keep住都係熱嘅 唔使驚攤凍咗唔好食 湯底味道好香濃 藥膳味道好香😂😂 仲有啲肉好大份 而且仲準備咗一碟豉油 可以攞嚟點肉食 非常貼心 (我最鍾意咁樣點啲肉黎食😂😂).🐷砂鍋老鼠粉 👅9/10 $72呢個砂鍋老鼠粉份量非常之多!🐀 其實之前我哋都未食過老鼠粉 所以今次想試吓究竟佢係何方神聖😂 裏面非常足料 又有魚乾、雞蛋🥚、蝦乾🦐 味道亦都非常香同埋惹味🙆🏻‍♀️.🐷椰香南洋燒麵包 👅9/10 呢個麵包要趁熱食 裏面有咖央醬同埋牛油 個包係焊到熱 中間嘅牛油凍凍地 感覺上有少少似食緊菠蘿油😂😂 但係佢又有啲咖央醬 所以更加有馬來西亞嘅風味🇲🇾.🐷馬來沙嗲串燒 👅8/10 +$28兩吋串 串燒我哋都揀咗牛肉 味道唔錯 個汁都幾香 花生嘅味道幾重~.🐷木瓜鮮牛奶 👅8.5/10 $34 木瓜牛奶都幾濃稠 飲得出都真係真材實料 我哋叫咗唔加糖 但係本

🐷一字骨肉骨茶 👅8.5/10 $56
🐷砂鍋老鼠粉 👅9/10 $72
🐷椰香南洋燒麵包 👅9/10
🐷馬來沙嗲串燒 👅8/10 +$28
🐷木瓜鮮牛奶 👅8.5/10 $34
木瓜牛奶都幾濃稠 飲得出都真係真材實料 我哋叫咗唔加糖 但係本身都好鮮好甜 🙆🏻‍♀️
🐷朱古力香蕉奶昔 👅8/10 $38
香蕉味道非常非常非常濃郁😂😂😂🍌 成杯嘢都係幾濃稠 香蕉嘅味道多到不得了 幾好飲🙆🏻‍♀️ 鍾意飲香蕉味奶昔嘅人一定會鍾意😎