2022-07-06
- 實不相瞞,今次係本人第一次食壽司郎🐒 我哋兩個人平日大概10:20到,已經開始排緊隊,不過好彩唔係好多人,我哋都食到第一輪✌🏻服務員知道我哋第一次嚟,就好有禮貌又精簡咁介紹咗點餐、取餐等等嘅嘢- 整體嚟講用餐體驗唔錯,考慮到大部分人都應該食過,所以下面就主要講啲有驚喜 / 可以改善嘅嘢食🍣松阪和牛 (期間限定)💰27松阪牛好有牛味,基本上唔需要點任何醬汁就係佢最好嘅味道,我哋兩個都encore咗一份😆🍣炙燒赤鯥 (期間限定) 💰17充滿魚香,口感嫩滑~🥚茶碗蒸 💰19超級足料:蛋入面有菇、雞肉、帆立貝、蝦,加埋上湯味道啱啱好,份量又唔會多到食唔落其他嘢~🧈卡達拉娜 💰22食咗咁多壽司之後,兩個人分一件啱啱好~ 我覺得似固體啲雲呢拿雪糕,阿哥話似雪凍咗嘅芝士蛋糕,咁大家夾埋一齊諗啦😂 幾特別又好食!🍣極上鰻魚 💰22我覺得正正常常,不過阿哥就話個醬汁有啲奇怪,但係又講唔出點樣奇怪😂(P.S. 歡迎follow埋我IG @foodstepsinhk 每日更新美食 thank you🙆🏻♀️)
- 整體嚟講用餐體驗唔錯,考慮到大部分人都應該食過,所以下面就主要講啲有驚喜 / 可以改善嘅嘢食[4/5]
🍣松阪和牛 (期間限定)💰27
🍣炙燒赤鯥 (期間限定) 💰17
充滿魚香,口感嫩滑~
🥚茶碗蒸 💰19
🧈卡達拉娜 💰22