2019-10-11
星期六晚上九點幾,四個人等左十分鐘就有位~我揀左自選魚生飯,至少要揀三款魚生~我就揀左吞拿魚茸、帶子同三文魚。吞拿魚茸超好味,平時自己都有怕吞拿魚既生味,但今次既魚茸無論口感同魚味都好吸引,撈飯食一流~平時冇食咁多飯既我,今次竟然食哂D飯!帶子兩粒切開變四粒,好大粒好厚好鮮~三文魚油脂分布剛剛好,好厚身~定食仲配埋湯,前菜同埋超滑蒸蛋~好飽好滿足~另外仲叫左中拖羅加吞拿魚茸~佢諗左好耐食咩,最終都係比呢度既signature中拖羅吸引住,話貴d都要食。果然,送到黎見到個擺放,已經見到肉質光鮮,油脂分佈豐滿,已經知冇叫錯了,我都偷食左件中拖羅,堅肥美好好味,唔會好油膩,同係日本食既差唔多~吞拿魚愛好者可以叫呢個!另外朋友叫既魚生飯有甜蝦,好大隻!佢話好鮮甜!我下次要試下~