2021-03-25 43 浏览
係佐敦鬧市中一個唔起眼既商場入面,有一間以阿仙奴做主題既快餐,見到都好似幾多人幫襯,入左去試下🤤我地兩個人叫左兩個意粉同兩個小食✨明太子藍蟹肉野菌忌廉扁意粉,藍蟹肉份量好多,啖啖肉,而且十分鮮甜,鍾意食蟹既朋友一定鍾意,加埋濃濃的白汁掛係意粉到,必試👍🏻✨另一個係波士頓龍蝦白松露蝴蝶粉,芝士焗龍蝦非常香口,龍蝦肉新鮮彈牙,白松露味道非常突出,食落好creamy,如果芝士可以撈埋蝴蝶粉一齊焗,應該會更加惹味。✨鹹蛋黃脆薯角非常香脆可口,加左鹹蛋黃包裹住薯角,夠晒邪惡重口味🤤算幾乾身,唔會淋晒,夠脆!✨而水牛城雞翼大大隻非常厚肉,而且肉汁十足!岩岩炸起加上特製醬汁,仲keep到脆身,值得一讚👍🏻✨最後order左一件朱古力蛋榚,味道不錯,有濃濃既朱古力味,有脆脆餅底,食完滿足晒🤤