2021-05-04 360 浏览
💛黄店🔱今次要介绍嘅食物就系位于佐敦!📜”澳洲牛奶公司 (佐敦)📌 地址:佐敦白加士街47-49号地下🕐营业时间:1200-2200📍分店地区: 佐敦📝评价💬📢 澳牛多人排队 食物速度快 食野速度仲要快🤣🤣但系一定要撑⭐️💛💛💛💛认真觉得员工态度冇大家讲到咁差🤣🤣好有礼貌问我😂 小女第一次食 都留左个好印象😆😆 西多即叫即整好正又好新鲜💛😋 普通常餐一个 但就系做到好有香港特色好有感觉💛好可惜冇食到甜品下次再去先⭐️🤩🏵环境指数:⭐️⭐️⭐️🏵味道指数:👅👅👅👅🏵抵食指数:💰💰💰💰🏵回购指数:❤️❤️❤️❤️#美食推介 #佐敦美食 #佐敦黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #黄店 #黄店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃货 #hkfoodig #惩罚黄店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相机食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地图 #foodieksk黄店 #yellow佐敦 #foodieksk佐敦
💛黄店
🔱今次要介绍嘅食物就系位于佐敦!
📜”澳洲牛奶公司 (佐敦)
📌 地址:佐敦白加士街47-49号地下

🕐营业时间:1200-2200