2010-01-07 13 浏览
經過門口見到新開, 又唔係好貴, 咪試o下囉. 因為早, 所以立即有位, 被安排坐上層, 估唔到間舖原來幾大間.叫咗碗橫濱系蔥拉麵, 等咗在一段長時間, 連望住個侍應佢都知我想吹order, 我未出聲佢就主動話幫我吹咗了. 終於等到碗麵, 先飲啖湯, 簡直嘩然. 超咸!! 大吉利事, 好在冇暗病, 咸度實超曬每日可吸收o既幾倍啦. 唔食唔知身體好, 心諗..快快趣食完算, 試啖叉燒, 仲勁.. 鞋過煲湯豬肉, 又薄又冇味. 唉..食食吓覺得仲咸, 咸到苦囉. 唔通諗就係正宗橫濱系?! 拉麵湯唔得, 又唔夠熱, 賣相又差, 叉燒又鞋, 揾兩個扮型的日本人企o係度拉麵counter整又點? 完全唔啱口味. 有生之年都好難再幫趁...

終於等到碗麵, 先飲啖湯, 簡直嘩然. 超咸!!

有生之年都好難再幫趁...

2010-01-05