2023-11-30 793 浏览
今日即興差不多5P才決定食致電立即都有位。5:30p準時到,點了花之戀,三文魚刺身,帶子,北寄背等。第一碟先上花之戀😨,又細又瘦,完全看到已經無胃口。再上三文魚刺身好瘦,帶子還要將一粒切成三塊,可能擔心客人無牙力咬。之後再上的熟食,花膠,炸鮮奶,炸芋頭波波,全部是微暖。我立即要求要揾經理反應。食物質素好不好是個人喜歡,但食物不可能係用微温送出來給客人吃。燒榴蓮,食材質素麻麻,燒出來不夠熱和香。全晚最好食是榴蓮蓉整體評語1其實食到30分鐘,已完全知道餐廳食材質素差及中伏。2放題先把食物製作好正常,再保温備上客人是正常,但熱食係微温送出。3 職員送出食物,放上桌就算,全晚得一個肥職員會說多謝。4收碟夠快,我夾住食物食的原碟,未食完就收去。我和朋友都各自之前食過附近差不多名字的店,今次貪新鮮試這間,點知真是食得好失望,囇錢,真是永無下次。可能餐廳會覺得我這是其他店用來攻擊對手的貼文,但如果你們不再改善食材質素,食物温度,相信回頭率一定會
第一碟先上花之戀😨,又細又瘦,完全看到已經無胃口。
燒榴蓮,食材質素麻麻,燒出來不夠熱和香。
全晚最好食是榴蓮蓉

整體評語
1其實食到30分鐘,已完全知道餐廳食材質素差及中伏。

3 職員送出食物,放上桌就算,全晚得一個肥職員會說多謝。

4收碟夠快,我夾住食物食的原碟,未食完就收去。

日式