預岩時間,12:00前到,飯市係有位的,但已經好FULL... 這次不用排隊了。我例牌叫了新菜色,也有支持一些食開好食的。對上一次叫的雞腳,味道一般般,今次再試一次,真係好左好多! 入味,皮質軟 ! 可惜的卻是「蒸飯仔」,竟然味道改變了,不是不夠食,是沒有之前好食! 飯的配料唔同左,量亦少左! 創新菜雞球燒賣係「濕上」,想不到,熱呼呼的,又幾好食,口味有點懷舊。香蕉豆沙球係新菜色,但上次已經叫左一次,今次再食,無左驚喜之下,感到豆沙過甜了,蕉味仍是很人二,但一樣皮脆熱灸! OK啦 !新甜品係叫藕斷絲連,一端上來,貪口爽的人勿會炙親個咀 ! 好熱呀 ! 啖開左,入面係吉士,好甜囉 !

我例牌叫了新菜色,也有支持一些食開好食的。

迷你蒸飯
雞腳, 雞球燒賣
豆沙白蕉球
藕斷絲連
藕斷絲連(入面)
题外话/补充资料: 整體上,感覺仍然不錯,但開始冇左一D好元素 --- 如良好的招呼及服務水平。NIKKO餐具似乎亦沒有換新,混入了普通貨,擺位上已扣分....
2016-04-04
藕斷絲連
藕斷絲連(入面)