餐厅: 1963 木十豆寸
资讯:

叫咗兩個套餐,食咗兩個餸已經忍唔住上嚟寫comment,d質素同服務簡直係目前試過嘅劣食頭五名。不過自己又衰,嗌嘢唔睇仔細,套餐入面有個三杯雞,自己又叫咗個三杯雞,我完全認衰之餘,仲食咗1.5份,剩返個半份實在真係食唔到,d雪味同汁實在太過難頂。有幾種情況可以上嚟試吓:-你真係餓到想死,隔離d餐館又同時執晒,咁就可以上嚟試吓。-你想試吓超班嘅服務同九流嘅食物-極度鍾意食滷肉飯,但係又唔想平平地食,一定要食埋檯同凳,講真,滷肉汁尚可,不過飯偏硬。-鍾意玩捕匿匿,要order果陣可以同d waiter玩吓尋人。難怪台菜喺香港做唔起,實在太多d無良人設伏,

有幾種情況可以上嚟試吓:
-你真係餓到想死,隔離d餐館又同時執晒,咁就可以上嚟試吓。
-你想試吓超班嘅服務同九流嘅食物

難怪台菜喺香港做唔起,實在太多d無良人設伏,

2019-05-09