第一次去這個店,也是我第一次在openrice評論,用了多年第一次寫簡直不吐不快,約晚上七點半去,兩個店員坐在廚房內,叫了四五次才出嚟賣票,重點是前面沒有客人的,一個男店員出來賣票,非常不願意我購買,我買了兩個套餐,純粹問一下包不包白飯,他竟然叫我自己睇牌😂購票過程中的語氣簡直從未試過,態度十分之差,之後我們坐下來進食,我們之後有二個人成功購票,去到大約7點45分,都有部分顧客想購買他們竟然說今天的肉全部賣清了😂😂但係我走的時候見到佢有好多賣淨嘅沙律同湯,可能夠鐘收工費事再做,如果係老闆請人,我建議老闆一係快啲換人一係快啲執咗佢,否則你一定蝕本收場,這個價錢在沙田算是合理,兩人共200元,可惜餐湯是輕輕熱,肉嘅質量真係普通,我只能講係維生餐嘅質素😀
2024-06-02