2019-05-24 57 浏览
已經第三次來這間餐廳了,這間餐廳從不令我失望🥰南瓜濃湯,每啖都有好濃嘅南瓜同cream味,加埋南瓜肉,非常香。烤澳洲羊架伴薄荷乳酪,選了7成熟,肉汁豐富,令肉質也較鮮嫩,膻味不強烈,唔喜歡膻味嘅朋友都接受到。配埋薄荷乳酪醬汁,非常清新。烤美國安格斯牛板胛,選了5成熟,雖然肉質不及羊架般嫩滑,但肉汁仍非常豐富,配以薯蓉,非常夾。脆炸香辣單骨雞翼伴蜜糖芥末,雞翼雖經過炸嘅過程,但非常juicy,咬下去完美演譯外脆內軟的口感,亦非常多雞翼,我呢d雞翼愛好者真係太滿足了。菠蘿汁,酸酸甜甜,有菠蘿肉,睇得岀係即叫即整凍朱古力,唔會只得甜味,朱古力味好重,cream意外地昇華左濃厚味道。雖然唔係住呢邊,亦黎過好多次呢間餐廳,但依然成日會再幫襯。每次都覺得有驚喜,而且好中意呢到嘅氣氛🥰

已經第三次來這間餐廳了,這間餐廳從不令我失望🥰

菠蘿汁,酸酸甜甜,有菠蘿肉,睇得岀係即叫即整