2021-04-16 233 浏览
🔎WOFT (旺角) 💛都好耐無出城😂今次就揀咗間可以傾吓計飲吓酒嘅餐廳 仲有Shisha㗎 不過我哋無嗌到🔹忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza $121 🔝好好好味!水牛芝士加埋個忌廉真係好正 呢款煙三文魚又唔會好咸 有少少菠菜層次又豐富d 不過個酸瓜個人就唔係太喜愛啦 但真係值得一試😋🔹芝士軟殼蟹窩夫漢堡 $91 配厚切薯條好鍾意食軟殼蟹 仲要將漢堡轉咗做窩夫 夠特別 加埋生菜同d醬食 係唔錯配薯條都好多😂即刻食唔哂 因為嗌多咗份薯圈🔹香濃芝士旋風薯圈 $61Jeng! 唔食得金拱 好耐無食過扭扭薯條 仲要加芝士醬🤤 好味 要襯熱食🔹Fa Diu La Ma $69Fa Diu, Lime因為個名而嗌🤣但一飲花雕味好濃好唔慣 平時食醉雞好淡 不過飲飲下加埋粒莓又幾好飲🔹Wet Dog lemon Peach $69Passion Fruit, Peach Liqueur, Vodka🔹Pineapple Mango Pen $69Rum, Triple Sec, Mango, Pineapple以上兩杯唔係我飲就比唔到comment啦🙈📍旺角染布房街7-8D地下🍴搵返相關地區👉
🔎WOFT (旺角) 💛

🔹忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士墨汁Pizza $121 🔝

🔹芝士軟殼蟹窩夫漢堡 $91 配厚切薯條
配薯條都好多😂即刻食唔哂 因為嗌多咗份薯圈

🔹香濃芝士旋風薯圈 $61

🔹Fa Diu La Ma $69
Fa Diu, Lime

🔹Wet Dog lemon Peach $69
🔹Pineapple Mango Pen $69
以上兩杯唔係我飲就比唔到comment啦🙈

📍旺角染布房街7-8D地下
🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_旺角#食在旺角