2017-01-09 115 浏览
很久沒有回來荃灣區搵食,當我地排緊隊食豆腐花之際見到有間外型好有格調既店原來係一間新開冇耐既漢堡店一望份menu就比個tiffany blue burger造型吸引住係呢個時候店員就係店內出來好熱情咁同我地介紹burger見係咁好服務就入去試一下!我們點了一個黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉和tiffanyblue爆芝流心雞排漢堡套餐黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉食評:等了大約10分鐘,一份黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉就上到台,未上到已經聞到好香噴噴既黑松露味雖然有佢地係用紙盒裝住,但係份量都唔算少,而且係即叫即整,上到黎影左一輪都仲係熱辣辣,麵好入味但唔會太淋!最最最鐘意佢個黑松露味同帶子煎香左既帶子吸收左汁同黑松露味,無得頂,估唔到咁好食,呢個抵讚!tiffanyblue爆芝流心雞排漢堡套餐食評:呢個係menu睇既時候都覺賣相有夠特別,估唔到原來實物個色係一樣個份量都幾大,冇可能一口咬哂咁,麵包皮係冇咩特別其他既味道,我估隻色只係特色黎!不過呢個最特別既就係個雞排既製法,佢d芝士唔係係雞排上面或下面,而係係個雞排入面,我第一啖唔知道,一咬,d芝士就一直下面滴!!佢完全mix左雞排隻味,比起只係

原來係一間新開冇耐既漢堡店

係呢個時候店員就係店內出來好熱情咁同我地介紹burger

見係咁好服務就入去試一下!

黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉

tiffanyblue爆芝流心雞排漢堡套餐

個份量都幾大,冇可能一口咬哂咁,麵包皮係冇咩特別其他既味道,我估隻色只係特色黎!不過呢個最特別既就係個雞排既製法,佢d芝士唔係係雞排上面或下面,而係係個雞排入面,我第一啖唔知道,一咬,d芝士就一直下面滴!!佢完全mix左雞排隻味,比起只係單單淋係上面更加好味道!!
而另外正既就係佢既薯條,新鮮炸,又香又脆!!份量亦唔算少,食完2個餐之後飽到行唔郁!!
2016-12-23