(非会员)
2010-05-06 37 浏览
早前搵路途經此小食店見到裝左個電視,幾得意,所以今次搵埋Girl來試下,原來電視播緊日本飲食節目,又幾潮o波!個Menu都唔少野食,不過有d複雜,好彩店員細心解釋,終於點左咖哩豬扒凍烏冬定食,又湯,又頭盤,又包可樂,Girl見到格離點左串燒,我地都點左d, 講下d食物先咖哩豬扒凍烏冬 (豬扒即炸,好脆,凍烏冬好爽口)chopstick:雞翼(又係即燒,好味!不過燶左d, Girl就唔太鐘意)豬頸肉(唔肥,爽口,沙嗲味, Good!)牛肉(不過不失)露筍煙肉(比起平時去日式燒烤店d出品好,Girl發現原來用秘製燒汁)本來再想試下其他串燒,但Girl已經飽,亞Boy獨力難撐,唯有下次再來!估唔到咁細間小食店都有不錯出品,不過位置較難搵,條街又少人行,小弟差d盪失路!
咖哩豬扒凍烏冬 (豬扒即炸,好脆
,凍烏冬好爽口)
chopstick:雞翼(又係即燒,好味!不過燶左d,
Girl就唔太鐘意)
豬頸肉(唔肥,爽口,沙嗲味, Good!)
牛肉(不過不失)
2010-05-03