難得一星期一日假期, 同女朋友仔行下沙田, 拍下拖仔, 順便食埋晚飯行下行下餓意漸濃, 就去地下個層睇下有咩好食啦真係好多選擇, 不過我地都比較鐘意食日本菜, 所以就睇左幾間日本餐廳睇呢間既menu好鬼吸引, d野食多到暈....女朋友仔就話佢之前同友人食過一次, 都幾好食, 於是就入左呢間銀座食lu等位唔使好耐, 可能我地比較夜掛, 不過都好多客人呢間餐廳本人就覺得勝在多款揀, 又可以自選一味菜, 加錢轉set, 幾好幾好, 唔使set死晒咁同女友選左好耐......叫左個三文魚芝士卷, jumbo級既鰻魚飯set, 海鮮粥轉set同埋個雜錦串燒個三文魚卷原來好多下....個串燒更多..... 女友個海鮮粥好鮮甜bor, 又好足料, 唔錯唔錯!!至於個鰻魚飯, 真係jumbo.....超多超大份, 食完真係飽晒!!最特別既係, 佢地既鰻魚飯有第2個食法, 就係放係清湯度, 加d蔥加dwasabi, 變左做鰻魚湯飯, 都好好食, 好特別呢, 因為未試過咁樣食鰻魚飯XD整體黎講, 間野真係幾唔錯, 價錢唔貴, 又好食, 服務又唔錯, 會再來食的~
行下行下餓意漸濃, 就去地下個層睇下有咩好食啦
等位唔使好耐, 可能我地比較夜掛, 不過都好多客人
2010-08-22